Eindelijk mogen we het dan bekend maken.

Op 6 September komt niemand minder dan Rowwen Hèze samen met Frans Theunisz & NACHTVLINDERS op de vrijdag van ons Schuttenweekend naar de Schutteheiweg in Klimmen! Bestel je tickets hier of klik op de afbeelding hieronder.

Poster schuttefeest Klimmen

Voor meer info over het schuttersfeest klik hier

Geplaatst op door Ivo Habets | Reacties uitgeschakeld voor Start verkoop kaarten Rowwen Hèze in Klimmen

Huwelijk van onze marketenster Edith ter Horst en Guido Deurenberg

Op zaterdag 25 mei heeft onze schutterij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van onze marketenster Edith ter Horst en Guido Deurenberg opgeluisterd.
Na dagen van slecht weer en regen, scheen op zaterdag eindelijk de zon.
Vanaf het sportcomplex van SV-Meersen marcheerden we naar het ouderlijk huis van Edith, waar we volgens traditie de bruid en bruidegom hebben opgehaald. Onder begeleiding van de schutterij trokken we vervolgens naar de Basiliek van het Heilig Sacrament in Meerssen.
Tijdens de mis heeft de drumband, op verzoek van het bruidspaar, enkele stukken ten gehore gebracht, waarbij de trotse vader Jos als lid van de drumband de Bolero meespeelde.
Na de fotosessie met het bruidspaar keerde de schutterij marcherend terug naar het sportcomplex van SV-Meersen, waar we getrakteerd werden op enkele consumpties door het bruidspaar.
Edith en Guido willen iedereen van de schutterij nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige opkomst en begeleiding. Zoals Edith zelf zei: “Jullie hebben onze dag een dikke gouden rand gegeven, we hebben ervan genoten. DANKJEWEL!”

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Huwelijk van onze marketenster Edith ter Horst en Guido Deurenberg

Nieuwe Koning Wim Keulen met Koningin Fanny spit

Koning Wim Keulen en Koningin Fanny Spit

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Koning Wim Keulen met Koningin Fanny spit