Sluiting Café Keulen, een einde van een tijdperk als schutterslokaal

Ver voor onze tijd, in het jaar 1892, koos Schutterij Broederschap Sint Sebastianus Klimmen, café Keulen als hun verenigingslokaal. Het was de tijd dat we te voet, of met de fiets naar de schuttersfeesten gingen.

Na 131 jaar verlaten wij ons schutterslokaal. Daar waar onze prijzenkasten deel uit maken van de muur van het café. Zo uniek in Limburg.

Met pijn in het hart maar dankbaar voor de jarenlange gastvrije ontvangst. Café Keulen is meer dan een café voor een drankje, het is de ontmoetingsplaats van het dorpsleven van Klimmen. Je proeft er de sfeer, de gezelligheid, de kwaliteit.

Als onderdeel van de 3 pijlers die onze 515 jaar oude Schutterij kenmerkt, historisch besef, prestatie en kameraadschap werden er talloze afterparty’s gevierd na afloop van onze activiteiten.

Wij zullen wel weer een nieuw schutterslokaal vinden en hopen en doen onze best het weer net zo gezellig te maken als bij Tom en Thomas.

Tom, Tinnie, Thomas en niet te vergeten Karel en Billa, bedankt voor jullie gastvrijheid en kwaliteit die jullie ons in deze 131 jaar geboden hebben.

Ere-bestuur, bestuur en leden van Broederschap Sint Sebastianus Klimmen.

Dit bericht is geplaatst in 2023 met de tags . Bookmark de permalink.