Patroonsfeest van de Heilige Sebastianus van 21 januari 2024

Het jaarlijkse patroonsfeest van de Heilige Sebastianus vierde Schutterij Broederschap Sint Sebastianus Klimmen op zondag 21 januari. De sneeuw lag nog op de straten en er waaide een ijskoude wind. Binnen in de Remigius-kerk was het lekker warm en ook in ons nieuwe Schutterslokaal Op d’r Plats was goed verwarmd. En door de gezellige drukte was de gevoelstemperatuur nog warmer!

Er stond een overvloedige koffietafel op ons te wachten en vervolgens de Feestvergadering. Er werd aandacht gevraagd voor ons Bondsschuttersfeest van 08 september 2024.

Inmiddels was het Bondsbestuur gearriveerd om onze jubilarissen te decoreren. Dit waren officier Ton Lambij 70 jaar lid, tamboer Patrick Franssen 25 jaar lid, geweerdrager Jimi Hendrix 25 jaar lid. En ook onze voorzitter Wim Keulen memoreerde hun voorbeeldige staat van dienst.
Daarna werden de clubkamioenen zware buks seizoen 2023 onderscheiden: 1 Jos Kevers, 2 Piet Habets, 3 Bert Beijnsberger, en voor de 3-tallen Patrick Franssen, Piet Habets, Ankie van Wersch. En generaal b.d. Huub Franssen werd benoemd tot lid van verdienste.

Nu was het tijd voor het installeren van 2 nieuwe leden in ons erebestuur: Guus Sijben, Giel Braun. Wij wensen hun veel vreugde en geluk als lid van onze Broederschap.

Vervolgens begon de openbare receptie om bovengenoemden te feliciteren. Vanwege de gezellige drukte wilde niemand naar huis en de receptie liep naadloos over in het feest, mede door het life-orkest van Benny Shallow die precies de vrolijke sfeer aanvoelde. Met gastopreden van Jan Bartels en Jenny Terhorst.

Dit bericht is geplaatst in 2024, patroonsfeest, Uncategorized. Bookmark de permalink.