Schuttersfeest Weekend 6 September 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe website hebben gelanceerd ter ere van het aankomende schuttersfeest in Klimmen

Op deze splinternieuwe website vind je alle informatie die je nodig hebt voor het geweldige feestweekend dat gepland staat op 6, 7 en 8 september. Van het programma tot aan de artiesten die optreden, je vindt het allemaal op onze nieuwe site.

Neem snel een kijkje op www.schuttersfeest2024.schutterij-klimmen.nl en maak je klaar om je onder te dompelen in een weekend vol traditie, muziek en gezelligheid. Vergeet niet om de website regelmatig te checken voor updates en belangrijke aankondigingen.

We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van dit fantastische evenement. Zet de datum alvast in je agenda en verspreid het woord!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.