Huwelijk van onze marketenster Edith ter Horst en Guido Deurenberg

Op zaterdag 25 mei heeft onze schutterij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van onze marketenster Edith ter Horst en Guido Deurenberg opgeluisterd.
Na dagen van slecht weer en regen, scheen op zaterdag eindelijk de zon.
Vanaf het sportcomplex van SV-Meersen marcheerden we naar het ouderlijk huis van Edith, waar we volgens traditie de bruid en bruidegom hebben opgehaald. Onder begeleiding van de schutterij trokken we vervolgens naar de Basiliek van het Heilig Sacrament in Meerssen.
Tijdens de mis heeft de drumband, op verzoek van het bruidspaar, enkele stukken ten gehore gebracht, waarbij de trotse vader Jos als lid van de drumband de Bolero meespeelde.
Na de fotosessie met het bruidspaar keerde de schutterij marcherend terug naar het sportcomplex van SV-Meersen, waar we getrakteerd werden op enkele consumpties door het bruidspaar.
Edith en Guido willen iedereen van de schutterij nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige opkomst en begeleiding. Zoals Edith zelf zei: “Jullie hebben onze dag een dikke gouden rand gegeven, we hebben ervan genoten. DANKJEWEL!”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.